CNN, postul de știri neomarxist, versus realitatea biologică

Romania Info se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact direct cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Gab / VKontakte / Clouthub / Rumble


CNN a declarat săptămâna trecută că dimorfismul sexual uman, realitatea biologică, este controversat. Se impune neapărat să stăm și să reflectăm la acest lucru.

CNN este deținut de Warner Media, care este deținută de AT&T, o rețea multinațională de conglomerate media și comunicații, a cu o valoare netă de 266 miliarde de dolari. Este cea mai mare companie de telecomunicații din SUA.  Am scris recent despre controlul exercitat asupra mass-mediei mainstream  de către complexul medical industrial (CMI) și despre cum se folosește CMI de mass-media pentru a promova ideea disocierii de corpul uman, prin intermediul noii industrii a identității de gen. ONG-urile LGBT  moderne sunt paravane ale CMI, acesta din urmă folosind identități corporative de marketing pentru a deconstrui sexul și a deschide noi piețe.

Singura modalitate de a deschide piețe bazate pe identitatea sexuală este deconstruirea sexului uman. Transsexualismul – un fetiș al negării corpului  și, până de curând, recunoscut ca fiind o tulburare psihologică – afecta cândva doar o minusculă parte a populației adulte masculine. Dar transsexualismul a fost redenumit transgenderism, un termen-umbrelă pentru o largă diversitate de identități de gen, ca expresie a modului în care se simte cineva din punct de vedere al sexului său biologic sau al corpului său.

Puterea de cumpărare la nivel mondial a mișcării LGBT se ridică în prezent la 3,6 trilioane de dolari, după cum a raportat Out Leadership, brațul internațional al rețelei de afaceri LGBT. LGBT nu mai este o mișcare care militează pentru drepturile omului, ci o mare corporație, pe care toate celelalte întreprinderi o ignoră, pe propriul lor risc. Trebuie să te conformezi programului corporativ al LGBT sau, dacă nu, devii neînsemnat din punct de vedere financiar. Controlul exercitat asupra mass-mediei mainstream de către complexul medical industrial este lesne de constatat, dacă este să ne uităm la cenzura pe care o exercită mass-media asupra celor care critică industria identității de gen și la intersectările financiare dintre industria identității de gen, conglomeratele mass-media și CIM.

Deci, să revenim la CNN. În 2017, AT&T a extins  „protecțiile “identității de gen” asupra a zeci de mii de lucrători, fără să ne spună ce înseamnă exact „identitatea de gen”. Tot în 2017, în strânsă colaborare cu GLAAD, brațul mass-media al mișcării LGBT corporatizate (a se citi: o filială a CIM), care dictează presei ce poate și ce nu poate să spună despre gen, vicepreședintele adjunct al AT&T, Scott Sapperstein, responsabil cu  relațiile publice, a descris modul în care corporația susține agenda politică referitoare la homosexuali și transgenderi ca „parte a ADN-ului nostru”.

Să aruncăm o privire la vârful aisbergului investițiilor AT&T în CIM și industria de gen. Programul AT&T for Health, lansat în 2009, cuprinde clinici și un portofoliu de servicii specializate, care valorifică progresele din domeniul IT în favoarea unei mai bune îngrijiri a pacienților și a reducerii costurilor medicale la nivel național. AT&T dezvoltă produse wireless, conectate la rețea sau bazate pe tehnologia Cloud, special destinate industriei medicale. AT&T vinde suport tehnologic  pentru cercetare și dezvoltare farmaceutică. Serviciile sale  DownHome Pharmacy Healthcare susțin că vând asistență medicală „cu atenția și grația vremurilor de altădată”. Puteți afla mai multe despre investițiile AT&T în domeniul sănătății accesând Connected HealthCare Virtual Booth a AT&T. La baza relației  dintre  AT&T și CIM stă o grămadă de bani.

În cazul în care credeți că minciuna sfruntată promovată de CNN, potrivit căreia sexul biologic este o chestiune discutabilă, a fost o eroare, este important să analizați cât de strict controlate sunt aceste mesaje de presă. Warner Media raportează că la CNN materialele sunt analizate cu atenție de către producători și editori, iar cele care implică subiecte deosebit de sensibile sunt analizate  și de o echipă de editori superiori, de directorii responsabili de standarde și practici și de avocați, înainte de difuzare sau publicare. În toate cazurile, avem grijă ca jurnaliștii noștri să respecte cele mai înalte standarde de etică, acuratețe și integritate. Jurnalismul responsabil și etic înseamnă că redacția CNN are putere absolută în luarea deciziilor editoriale privind orice secțiuni sau programe sponsorizate de agenții noștri de publicitate. De asemenea, jurnaliștii noștri raportează despre și examinează amănunțit agenții noștri de publicitate, alți parteneri de afaceri ai noștri și compania  noastră mamă, așa cum o fac în cazul oricărei alte companii.

Asta da supraveghere, nu glumă! Te și miri cum de s-a strecurat minciuna asta despre realitatea biologică.

Aceasta este doar o fațetă  a relației mass-media cu CIM și industria genului. După cum am raportat cu altă ocazieDisney, o companie mass-media multinațională americană diversificată, cu o valoare netă de  140 miliarde $, a angajat în 2018 peste 100 milioane $ pentru finanțarea spitalelor de copii din SUA și din lume. Cel puțin câteva din aceste spitale au clinici destinate identității de gen, inclusiv Children’s Hospital of Philadelphia, care s-a deschis la câțiva ani după donația Disney; Blank Children’s Hospital din Des Moines, IowaTexas Children’s Hospital, cu nenumărate filiale pe tot cuprinsul Statelor Unite; și Children’s Hospital of Los Angeles. Disney a finanțat un portal medical online care oferă servicii servicii de identitate de gen în multe locații din SUA, inclusiv în Delaware, Pennsylvania și Florida.

Până acum un deceniu, nici că se auzise despre clinici de identitate de gen pentru tineret. În 2013, Jennifer Pritzker, membră a familiei miliardarului Pritzker, care se identifică ca transgender, a donat 1 milion de dolari spitalului Lurie Children’s Hospital din Chicago, pentru clinica de identitate de gen pentru tineret, prima de acest tip deschisă în Midwest. Familia Pritzker a donat recent încă 15 milioane de $  spitalului pentru copii, pentru servicii de sănătate mintală. Disney și-a lăsat amprenta filantropică asupra spitalului în 2017.

Campania pentru Drepturile Omului, care documentează ceea ce ei numesc eufemistic Gender Expansive Clinics, raportează că sunt mai puțin de astfel 50 de clinici în SUA, dintr-o listă pe care au întocmit-o în 2014.  Dar Gender Mapper, o organizație care urmărește aceste noi entități, vorbește astăzi de un număr de 300 de asemenea clinici. Dacă li se prescriu blocante de pubertate, majoritatea copiilor care primesc „asistență medicală” în aceste clinici vor continua să ia hormoni sexuali nepotriviți pentru corpul lor, ceea ce foarte probabil îi va steriliza, pe lângă alte daune fizice care necesită îngrijire medicală. Mulți dintre ei vor suporta amputații sau intervenții de chirurgie plastică asupra  caracteristicile lor sexuale secundare.

Când conglomeratele noastre media mondiale promovează minciuna că sexul uman este discutabil, este timpul să ne îngrijorăm și să acționăm. Copiii noștri și ultima frontieră a lumii naturale sunt în fălcile lor.

Articol tradus în engleză de la originalul apărut pe The American Conservative.


Jennifer Bilek este jurnalistă de investigație, artist și cetățean implicat social. Urmărește de șase ani încoace banii din spatele agendei transgender și are un blog numit
the 11th Hour.

Sursa: R3 Media

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top