Coaliția pentru Apărarea Statului de Drept, apel public: Dacă aveți efecte adverse ulterior vaccinării, vă rugăm să ne contactați

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Gab / Clouthub / VKontakte / GabTV / Rumble


Coaliția pentru Apărarea Statului de Drept (CASD) face un apel către cetățenii care s-au vaccinat și au avut efecte adverse în urma acestei proceduri, să facă publice experiențele lor, a anunțat președintele acestei organizații, Elena Radu.

Avocata a scris că nu se face o informare corectă a cetățenilor în această privință, „numărul persoanelor care prezintă efecte adverse grave după vaccinare sau deceselor intervenite după vaccinare ne sunt prezentate de către autorități ca simple numere, statistici”.

„Știu ca prezentarea publica a unei situații personale nu este ușoară. Nu este ușor sa ieși public și sa iti prezinți problemele apărute în viață ta.

Insă, este necesar ca cetățenii sa fie informați și cu privire la aceste efecte adverse pentru a putea sa decidă în cunoștință de cauză ce decizie vor lua: se vaccinează sau nu.

Mai mult, politicienii care decid asupra vieții noastre prin normele pe care le instituie zilnic este posibil sa nu cunoască realitatea”, a scris Elena Radu.

Avocatul invită cetățenii să transmită mesajele lor către CASD:

„În cazul în care v-ați vaccinat și aveți efecte adverse sau un membru al familiei dvs are efecte adverse ulterior vaccinării sau a decedat, va rog sa transmiteți „povestea” dvs de viață pe adresa de e-mail: asociatiaCASD@gmail.com.

Este cazul ca atât cetățenii, cât și politicienii sa afle și cealaltă fata a adevărului.

Dacă nu vreți ca și alți cetățeni sa ajungă în situația dvs., fără să cunoască ca există un asemenea risc de efect advers, vă rog să faceți cunoscut cazul dvs.”

Sursa: R3 Media

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top