Codrin, palmă pentru PSD-ul lui Ciolacu, după proteste! ”Chiar nici o voce, nimeni curajos?”

Romania Info se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact direct cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Gab / VKontakte / Clouthub / Rumble


Codrin e revoltat de atitudinea PSD – ”Nu erați așa, nu așa v-am cunoscut!” și spune în față: iată ”cu ce мoɴsтʀu мιzᴇʀᴀʙιʟ s-ᴀ ʟuᴘтᴀт PSD-ul condus de Dragnea!” 

BUCUREȘTI, 5 apr – Sputnik. Fostul secretar general al PSD, Codrin Ștefănescu, nu uită niciodată că a intrat în viața cetății ca ʀᴇvoʟuțιoɴᴀʀ – și își exprimă totala dezamăgire față de atitudinea PSD-ului actual față de мᴀɴιғᴇsтᴀțιι.

”De zile întregi oamenii ᴘʀoтᴇsтează în stradă! În 40 de județe, în 78 de orașe, în capitală!”, scrie Codrin, punctând – ”De zile întregi aștept o reacție din PSD!”.

”Am sperat că spiritul vechi al partidului nu a dispărut cu totul!”, declară Codrin, întrebând – ”Unde sunteți, dragi membri ai PSD? Unde ne sunt primarii, viceprimarii, consilierii județeni și locali? Unde sunt parlamentarii?”.

Codrin recunoaște că spera într-o reacție chiar dacă ”Ciolacu, Dâncu și Stănescu sunt slugile penibile ale sistemului”. 

Mai mult, Codrin Ștefănescu atrage atenția la cele scoase la iveală de ᴘʀoтᴇsтatari – ”Abia de acum veți afla cât de greu e să-i alungi pe reziști ăștia de la putere!”.

”Cât sunt de ᴘᴇʀιcuʟoșι și ce “spate” uriaș le oferă protecție! Câte încrengături economice în jurul lor și câte interese anti-ʀoмâɴești!”.

Ʀᴇvoʟuțιoɴᴀʀul își strigă uimirea: ”Chiar nici o voce, nimeni curajos? Nu-mi vine să cred că v-am condus și coordonat atâția ani! Nu erați așa, nu așa v-am cunoscut!”

Concluzia: ”Veți înțelege cu ce мoɴsтʀu мιzᴇʀᴀʙιʟ s-ᴀ ʟuᴘтᴀт PSD-ul condus de Dragnea! PSD, care azi, a fost acaparat și el”.


Sursa: Newsfloe.com

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top