Codrin Ștefănescu îl distruge pe Marcel Ciolacu: Tu, viclean copil de casă, reprezinți lașitate, securism, frică și trădare!

Romania Info este cenzurat pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Minds / Gab / VKontakte / Clouthub / Rumble


Codrin Ștefănescu îl distruge pe Marcel Ciolacu: “Tu, viclean copil de casă, reprezinți lașitate, securism, frică și trădare!” De la ce a pornit atacul?

Codrin Ștefănescu îl distruge, din nou, pe Marcel Ciolacu. În opinia fostului secretar general al PSD, actualul lider al social-democraților ar reprezenta, alături de Sorin Grindeanu, Vasile Dâncu și Paul Stănescu, tot ceea ce votanții nu admit sau nu acceptă: lașitate, securism, frică și trădare.

Atacul lui Codrin Ștefănescu vine la doar două zile distanță după ce Marcel Ciolacu a anunțat că Liviu Dragnea și Adrian Năstase au ușile închise la PSD, din cauza trecutului lor, dar și a faptului că au fost condamnați la închisoare.

Ciolacu, viclean copil de casă, zice că Năstase și Dragnea nu se pot întoarce în PSD niciodată! Că PSD-ul condus de el merge spre viitor, un viitor în care partidul stă slugă în fața Sistemului de la care își ia ordinele! Că Nastase și Dragnea sunt cam penali, iar noul PSD e un fel de usere și nu acceptă!

Am așteptat toată ziua o reacție din partea oricărui membru din conducerea partidului! Nu a venit, lașitatea a atins cote alarmante! Așa că îi răspund eu lui Ciolacu: te înșeli, nu tu decizi asta! Baza partidului gândește cu totul altceva, membrii simpli și fără funcții de conducere nu vă mai suportă!

Tu, Grindeanu, Dâncu și Stănescu, reprezentați tot ceea ce votanții noștri nu admit sau acceptă! Lașitate, securism, frică, trădare! Și promit să vă arăt în viitorul apropiat cât de mult contați pentru electorat! Personaje fără onoare și scrupule ce sunteți!”, a scris Codrin Ștefănescu pe Facebook.

Codrin Ștefănescu îl distruge pe Marcel Ciolacu. Ce a declarat liderul PSD

În urmă cu două zile, Marcel Ciolacu a declarat că Liviu Dragnea și Adrian Năstase nu au nicio șansă să revină în PSD, menționând că drumul partidului este cu totul altul.

Este foarte puțin probabil (n.r. ca Liviu Dragnea să revină în PSD), știți și dumneavoastră, știu și eu. Presupun că… N-am auzit o astfel de intenție, momentan cunoaștem situația… În momentul în care ești condamnat nu mai ești membru al PSD”, a declarat președintele PSD.

În ceea ce-l privește pe Adrian Năstase, Marcel Ciolacu a declarat: “Este foarte puțin probabil (n.r. să revină în PSD). Repet, îmi asum trecutul, dar drumul PSD în acest moment este cu totul și cu totul altul. Nu pot să fiu ipocrit că nu am comunicat cu domnul Adrian Năstase în această perioadă, dar haideți să ne amintim, a fost o guvernare de excepție în timpul domnului Adrian Năstase, cât timp a fost prim-ministru, și chiar a fost o profesionalizare a partidului evidentă în acea perioadă”, potrivit Gândul.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top