Comisia Europeană a decis să nu reînnoiască contractele cu AstraZeneca și Johnson & Johnson din cauza efectelor secundare

Romania Info este cenzurat pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe/ Gab / VKontakte / Clouthub / Rumble


Comisia Europeană a hotărât să nu reînnoiască contractele pentru vaccinurile COVID-19 de anul viitor cu companii precum AstraZeneca și Johnson & Johnson (J&J).

„Comisia Europeană, în acord cu liderii multor țări UE, a decis că nu vor fi reînnoite la expirare contractele cu companiile care produc vaccinuri cu vector viral”, a  informat miercuri cotidianul italian La Stampa citând o sursă din Ministerul Sănătății din Italia, anunță Reuters.

Bruxelles-ul ar prefera să se concentreze asupra vaccinurilor COVID-19 care folosesc tehnologia ARN messenger (ARNm), cum ar fi Pfizer și Moderna.

Comisia Europeană solicită clarificări de la J&J cu privire la anunțul „complet neașteptat” al companiei privind întârzierile în livrările de vaccin COVID-19 către UE, a declarat marți un oficial al UE pentru Reuters, informează Antena3.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top