Comisia Trilaterală Rockefeller și-a actualizat lista membrilor. Trei sunt din România

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Organizațiile globaliste, ce reunesc membri din diferite țări ale lumii, decid de mulți ani asupra evenimentelor importante cu acoperire planetară. Puterea lor este cu siguranță mai mare decât a oricărui stat național. Mulți se regăsesc și în alte asociații similare.

Comisia Trilaterală – un grup de reflecție cu orientare globalistă – a fost înființată în 1973, printre alții, de către consilierul polonezo-american de rang înalt Zbigniew Brzezinski și fostul politician Henry Kissinger, în numele ultraglobalistului David Rockefeller. În prezent, este considerat unul dintre cele mai influente grupuri de reflecție din lume. Criticii îl numesc ”organizație privată de elită globală” sau ”guvernul mondial din umbră”.

Comisia Trilaterală este, așadar, o organizație privată de elită globală, despre ale cărei deliberări secrete nu aflăm prea multe. Membrii săi se întâlnesc în contexte informale, fără transparență mediatică. Scopul întrunirilor este de a influența și, astfel, de a controla deciziile luate de guverne în spatele scenei. Prin urmare, organizațiile de genul Comisiei Trilaterale au o influență asupra guvernelor similară cu cea a corporațiilor.

Citește mai mult pe site-ul Opoziția.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top