Comitetul consultativ al FDA recomandă pilula anti-Covid de la Merck, deși ar putea provoca probleme de fertilitate și reproducere

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Comitetul consultativ al FDA, printr-un vot de 13 la 10, susține pilula anti-Covid de la Merck. S-a demonstrat că antiviralul, cunoscut sub numele de molnupiravir, reduce în mod modest riscul de spitalizare și deces din cauza Covid. Pilula ar putea fi autorizată pentru utilizare în Statele Unite peste câteva zile.

În următoarele săptămâni, FDA. poate autoriza, de asemenea, o pastilă similară de la Pfizer, care pare a fi semnificativ mai eficientă decât cea de la Merck.

Comitetul consultativ FDA, un grup de experți în medicamente antimicrobiene, a recomandat ca tratamentul Merck să fie autorizat pentru pacienții Covid care prezintă un risc ridicat de a dezvolda forme grave.

Dar rezultatul strâns al votului reflectă îndoieli cu privire la eficacitatea pilulei și temeri că ea ar putea provoca probleme de fertilitate și reproducere.

Citește mai mult pe site-ul SmartRadio.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top