După Uniunea Sovietică și Republica Populară Chineză, Comunismul s-a mutat și în Occident

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Gab / Clouthub / VKontakte / GabTV / Rumble


Poate ca mai mult ca niciodată, astăzi, trebuie sa definim cât mai amplu ce înseamnă dreapta suverana și stânga globalista, întrucât suntem parte a unui conflict epic, în urma căreia se va stabili noua ordine mondiala gândită pentru următorul secol. Sa începem simplu, filosofia dreptei tradiționale statuează statul național, promotor al filosofiei libertății, constituit pe bazele fundamentale ale religiei, culturii, tradiției și democrației participative! Dar poate, cel mai de preț deziderat al Dreptei este meritocrația, adică o societate în care cei mai buni și competitivi își găsesc loc în piramida puterii. Libertatea de gândire și de exprimare,dublate de sentimentul răspunderii și al respectării jurământului fata de popor sunt singurele ingrediente capabile sa articuleze mersul colectiv spre progres, civilizație și bunăstare.
Ce își propune în schimb, stânga globalista? Pai în primul rând o mare resetare care urmărește demolarea Familiei, a Bisericii, a Culturii și nu în ultimul rând al Statului Național, înlocuindu-le cu o puzderie de comunități minoritare. Conceptul familiei tradiționale este pulverizat în fluiditatea de gen și permisiunea căsătoriilor LGBTQ, renunțarea la creștinism și acceptarea unui mare și stufos sincretism, renunțarea la patrimoniul tradițional în favoarea melanjului multicultural și eliminarea oricărei forme de suveranism statal. Ofensiva radicalismului de stânga, începând cu Revoluția Franceza, care cu a ei Comuna din Paris a pus bazele comunismului, trecând la Revoluția Bolșevică din 1917 care a virustat ortodoxia și a exportat global teoria omului nou și ajungând astăzi la Revoluția progresista promovată asiduu de urmașii Școlii de la Frankfurt din Europa occidentala și SUA, care ataca creștinismul în toate formele sale! Altfel, cum sa explicam refuzul menționării în Tratatul UE a rădăcinilor istorice ale lui Carol cel Mare care a Așezat principiile Bisericii la temelia construcției civilizației europene!
In timp ce Occidentul asista neputincios la destructurarea vechilor valori, Vaticanul condus de iezuitul Francisc recunoaște căsătoriile între persoane de același sex și găsește temei istoric în acceptarea comunismului ca pe un salt firesc in societate. Ce sa mai zicem de imbecilitatea unor universitari americani care vor sa-l scoată pe Shakespeare din programa pe motiv ca este misogin și defăimător rasial! Conceptul de “corectitudine politica” pare decupat din romanul lui Orwel, “1984” și nu este altceva decât o meta cenzura de sorginte bolșevică pentru a ascunde adevărul! Absurdul situației merge pana acolo încât studiourile Disney își notifica publicul ca anumite desene animate lezează drepturile minorităților. Dezideratul suprem al stângii globaliste este proclamarea unui guvern mondial, a unei piețe comerciale unice și a unei populații amestecate, fără identitate patrimonială și rădăcini culturale! Visul comunistoidului Kalergi este în plină desfășurare! Vestul care a cunoscut doar teoretic comunismul pare gata sa se arunce în brațele Chinei comuniste din dorința de a păstra cea mai mare și ieftină piața de producție globală, nemții și francezii vor sa reducă presiunile economice asupra regimului Putin, seduse de materiile prime și rezervele energetice ieftine, ne mai fiind atente la respectarea drepturilor omului! Sistemul care l-a propulsat pe Biden la Casa Albă, în conivența cu giganții tehnologici cenzurează și ataca tot patrimoniul spiritual și cultural al creștinătății! Singurii care știu, pentru ca au trăit pe pielea lor utopia stângii globaliste sunt esticii! Polonezii și ungurii și-au exprimat deja opțiunea pentru suveranism și tradiție creștina, însă așa cum s-au Așezat în pagina lucrurile după ieșirea lui Trump din peisaj, as putea spune ca viitorul apropiat va fi dominat de curentele progresiste, frumos postulate, dar imposibil de concretizat! Comunismul nu a murit, s-a mutat însă în occident!

Oreste Teodorescu

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top