Comunitatea homosexuală din România militează pentru interzicerea capitalismului în țara noastră (Video)

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Gab / Clouthub / VKontakte / GabTV / Rumble


Azi a avut loc în București marșul minorităților sexuale din România (homosexuali, lesbiene, bisexuali etc.). La secunda 23 veți auzi ceva incredibil pentru zilele noastre, ceva ce s-a scandat de pe scenă la respectivul marș.

Oare, ce treabă are a fi homosexual, cu a te poziționa împotriva capitalismului? Acești cetățeni au uitat că a fost nevoie să revină capitalismul în România, pentru ca homosexualitatea să fie dezincriminată în anul 1996 și 2001, respectiv? Au uitat că tocmai comuniștii, care le sunt atât de dragi celor din comunitatea LGBTQ, au fost cei care în perioada respectivă, incriminaseră relațiile homosexuale încă din 1948 prin Codul Penal?

Apoi, în 1957, tot comuniștii au fost cei care au incriminat absolut orice raport sexual consimțit între persoane de același sex și, mai mult de atât, „propaganda sau asocierea sau orice act de prozelitism” destinat promovării comportamentului homosexual erau complet interzise.

După venirea la putere a lui Nicolae Ceaușescu, în 1968, infracțiunile privitoare la viața sexuală erau incluse în secțiunea infracțiunilor contra persoanei. Astfel, Codul Penal din 1968 prevedea la articolul 200 următoarele: “relațiile sexuale între persoane de același sex sunt pedepsite cu închisoare de la 1 la 5 ani”.

Așadar, dacă homosexualii din România nu mai doresc capitalism, ce anume vor să pună în loc? Ne întoarcem la comunism și reincriminăm relațiile sexuale între persoanele de același sex?

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top