Conservatorii din Europa Centrală formează alianță cu scopul de a salva Europa: Dumnezeu, familia și patria sunt supuse unui atac cuprinzător

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


O nouă organizație internațională numită Alianța pentru Binele Comun a fost înființată la inițiativa Centrului pentru Drepturile Fundamentale, cu scopul de a oferi membrilor săi un ajutor real, inclusiv ajutorul reciproc la nivel european.

Miklós Szánthó, directorul Centrului Maghiar pentru Drepturi Fundamentale și vicepreședinte al noii organizații, a declarat, într-o conferință de presă, că ceea ce a mai rămas din Europa adevărată, care se află în Europa Centrală, va fi conservat de către organizație, care în prezent este formată din instituții în cinci țări care se opun depășirii federale europene.

„Scopul principal al noii organizații internaționale, Alianța pentru Binele Comun (ACG), este ca forțele creștin-conservatoare să salveze Europa, singura modalitate de a asigura supraviețuirea civilizației”, a spus Szánthó.

Citește mai mult pe site-ul R3 Media.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top