Consiliera securistă Ana Munteanu (USR) a descins cu jandarmii la un restaurant care avea clienți cazați la hotel (Video)

Romania Info este cenzurat pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Minds / Gab / VKontakte / Clouthub / Rumble


Ana Munteanu, consilieră locală a USR PLUS Timișoara, a observat că unele restaurante timișorene încă primesc clienți în interior, cu toate că Timișoara este în carantină. Când a observat că este și cazul Hotel Del Corso, consiliera locală s-a deplasat la fața locului, împreună cu un jandarm, transmițând și live fapta. Știind de o rezervare făcută încă de o zi înainte, aceasta a preîntâmpinat scuzele reprezentanților hotelului că toți cei prezenți sunt cazați aici.

Ce este interesant este că marți, 16 martie, în ședința Consiliului Local Timișoara, s-a luat aminte și de o adresă a Del Corso Family SRL, prin care cere aplicarea clauzei de forțe majore dintr-un contract de închiriere. Subiectul a creat discuții între consilieri, Radu Țoancă, PSD, făcând lobby în favoarea antreprenorului, vorbind despre investițiile sale din altă locație din Piața 700. Până la urmă, pentru că nu era atașat la dosar și documentul Camerei de Comerț prin care se constată forța majoră, s-a trecut peste subiect.

Și Ana Munteanu s-a implicat în discuții atunci, menționând că unii antreprenori au știut să se reprofileze și să treacă la livrări la domiciliu.  În postarea „live”-ului său de sâmbătă, aceasta scrie:

„Știați că există restaurante care preiau ilegal rezervări în această perioadă?

Jandarmii au rămas la fata locului sa aplice sancțiuni. Angajații încercau să-i convingă că totul e legal, că toți clienții sunt de fapt cazați la hotel. Ce nu știu ei e că noi știam că rezervarea a fost făcută încă de ieri, pentru patru persoane… toți timișoreni 100%.

În plenul Consiliului Local de săptămâna trecută s-a discutat speța unor societăți comerciale care cereau diverse derogări de la plata chiriilor. Iată, culmea, nu erau dintre cei care respectă regulile – ci unii dintre «șmecherii» care fentează sistemul.

Există două tipuri de oameni: cei care din martie anul trecut respectă cu strictețe regulile chiar dacă și-au pierdut răbdarea, chiar dacă poate ar vrea să-și petreacă o seară la o cină alături de cei dragi.

Și mai sunt «șmecherii». Cei care nu înțeleg că ajunge ca o singură persoană, dintre cei prezenți ilegal în acest local, să aibă COVID 19. Doar o persoană. Dacă știți că există cazuri în care nu este respectată carantina, vă rog semnalați-le autorităților”, notează Ziua de Vest.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top