Consilieră USR a înscenat un flagrant cu clienți falși unui restaurant din Timișoara unde a chemat jandarmii (Video)

Romania Info este cenzurat pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Minds / Gab / VKontakte / Clouthub / Rumble


Consiliera USR Ana Munteanu, care a descins cu jandarmii la un restaurant din Timișoara, a făcut un live pe Facebook în care a început să plângă. După ce întreaga țară a fost șocată de faptul că USR a pus la cale un flagrant cu clienți falși, după care a uitat să achite nota de plată, aceasta vine cu acuzații grave. Munteanu spune că Poliția și Jandarmeria sunt pe mână cu patronii de restaurante din Timișoara și că acestora li se permite să încalce legea.

Culmea, deși Ana Munteau a mers personal la descinderea Jandarmeriei pentru a se asigura că falșii clienți nu sunt amendați, aceasta acuză Jandarmeria că nu a amendat patronul restaurantului. De altfel, Jandarmeria Timiș  a confirmat pentru știripesurse.ro că nu a aplicat încă sancțiuni în cazul controlului care a stârnit reacții de revoltă în rândul timișorenilor.


„Vineri cineva a sunat a restaurant și a făcut o rezervare și i s-a spus că nu poate să rezerve masă dacă nu e cazat. A spus că se va caza. Ziua următoare au venit trei persoane la restaurant. Au specificat că aveau o rezervare din ziua precedentă. Angajații i-au invitat să se cazeze, ei au forțat lucrurile, au zis că beau o bere în restaurant și apoi merg să se cazeze. Perfect normal, că dacă cineva vine la hotel îl servești cu un pahar cu apă, nu îl obligi să se cazeze pe loc. La câteva minute după a venit doamna respectivă cu pricina. Eu cred că doamna a chemat jandarmii și faptul că s-a dus cu ei la masa. Oamenii au plecat fără să plătească nota de plata”, a declarat administratorul restaurantului.

Avocata firmei care deține hotelul și un restaurant în zona centrală spune că patronii au plătit zece mii de euro chirie pentru restaurantul din zona centrală care este închis de mai multe luni și că aceștia au cerut scutire de la plata taxei pe durata restricțiilor pentru spațiu, motiv pentru care Ana Munteanu ar fi organizat flagrantul. Practic, avocata acuză că Primăria Timișoara ar vrea să evacueze compania din restaurantul din zona centrală care funcționează într-un spațiu al primăriei și că descinderea de la hotelul firmei ar avea un scop de șantaj. Acuzațiile au fost făcute în emisiunea lui Victor Ciutacu, scrie Știri pe surse.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top