Consiliera USR, Ana Munteanu, implicată în operaţiunea „flămânzi sub acoperire”, pedepsită de partid

Romania Info este cenzurat pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Minds / Gab / VKontakte / Clouthub / Rumble


Biroul Judeţean al USR Timiş a decis, joi seara, suspendarea din partid, pentru o perioadă de un an, a consilierei locale Ana Munteanu, care a descins săptămâna trecută cu jandarmii într-un restaurant din Timişoara pentru a arăta că nu se respectă carantina.

„Colega noastră a făcut o eroare de judecată şi a acţionat într-o manieră neinspirată şi inadecvată poziţiei de consilier local pe care o deţine. Rolul ei, ca membru al Consiliului Local Timişoara, nu este să încerce să se substituie instituţiilor executive ale statului. Există organe competente pentru a urmări şi a sancţiona încălcarea regulilor. Trebuie să apelăm la acestea ori de câte ori aflăm de o nerespectare a prevederilor legale şi să avem încredere că ele vor acţiona potrivit legii”, a transmis USR Timiş.

USR a mai arătat că modul în care Ana Muntean a înţeles să acţioneze „nu reflectă voinţa noastră, ca organizaţie, şi nici valorile pe care USR le promovează”. Astfel, Ana Munteanu a a fost suspendată din partid pentru o perioadă de un an.

„Îi îndemnăm în continuare pe toţi cetăţenii să respecte regulile de distanţare socială, restricţiile de circulaţie aflate în vigoare din cauza pandemiei şi să se vaccineze cât mai curând. Ţine de noi toţi să trecem cu bine peste aceste momente grele, dar o putem face doar împreună, ca o comunitate”, a mai transmis USR.

Citește mai mult pe site-ul Adevărul.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top