Continuă să moară inexplicabil tinerii de tromboze: Alexa Elena Rizu din Pitești a decedat la doar 23 de ani

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Încă o moarte fulgerătoare la o persoană tânără, după tiparul deja cunoscut: tromboză și stop cardiac neresuscitabil. Alexa Elena Rizu din Pitești, în vârstă de 23 de ani, a murit din cauza unei tromboze la picioare, urmate de două stopuri cardio-respiratorii în timp ce era transporată de ambulanță. Decesul a survenit la spital, potrivit Ziarului Argeșul.

Tânăra era absolventă a Colegiului Național „I.C. Brătianu” din Pitești și studentă la Facultatea de Drept din București, în anul IV, potrivit unei foste profesoare a acesteia, Iudita Dodu Ieremia. Decesul a survenit la două săptămâni și jumătate după ce studenta își serbase cea de-a 23-a aniversare, care avea să fie și ultima. După cum am mai relatat, Universitatea București a înțeles să-și constrângă studenții la vaccinarea cu seruri experimentale, solicitând certificatul Covid pentru accesul fizic la cursuri și examene, precum și în cămine. O parte dintre studenți au contestat deciziile aberante ale Senatului Universității București, mai ales cei de la Drept remarcându-se prin demersuri repetate față de Consiliul Facultății, precum și față de Rectoratul Universității. Se pare că nu toți au ales să lupte, unii au plătit cu propriul corp deciziile politice ale unor conducători abuzivi (care încă nu răspund pentru că „și-au făcut doar datoria”).

Citește mai mult pe site-ul Activenews.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top