Contractele pentru vaccinurile experimentale produse de Pfizer, Moderna, AstraZeneca și Johnson&Johnson sunt ținute secretizate

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Gab / Clouthub / VKontakte / GabTV / Rumble


Am vorbit cu mai mulți colegi din Parlamentul European și nimeni nu a văzut contractele de achiziții dintre Comisia Europeană şi firmele de vaccin în forma completă (neredactată). Nu le-au văzut nici măcar europarlamentarii din comisia de control bugetar, care se ocupă cu verificarea modului de cheltuire a banilor de către instituțiile europene, afirmă europarlamentarul PNTCD Cristian Terheș pe Facebook.

Cum s-a putut vota, atunci, Certificatul Verde, când europarlamentarii nu au văzut contractele? Cum pot oamenii lua o decizie „liberă și corect informată” privind vaccinarea, când aceste contracte nu sunt publice? Vi se pare normal acest lucru?Pentru că transparența e un pilon de bază al democrației, am inițiat în Parlamentul European, împreună cu mai mulți colegi, demersuri pentru ca aceste contracte să fie publicate, astfel încât toată lumea să afle ce conțin.Cetățenii europeni au dreptul să vadă aceste contracte, iar Comisia Europeană are obligația să le publice, mai afirmă Terheș.

Sursa: Flux24

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top