Copii decedați după injectarea cu serurile experimentale Covid-19 în timpul studiilor clinice, consemnați de CDC din SUA

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Foto cu alți copii, de 5 și 7 ani, care au fost lăsați de părinți să participe la studiul clinic al serului Covid.

CDC a publicat vineri noi date în sistemul de raportare a evenimentelor adverse post-vaccinare (VAERS), iar acestea au inclus și două noi decese ale unor copii, de 2 ani și de 1 an, relatează VaccineImpact.com

Deși nici unul dintre „vaccinurile” Covid nu are încă autorizație pentru utilizarea de urgență la copiii sub 17 ani, există în derulare studii clinice în cadrul cărora se injectează cu serurile experimentale chiar și copii de 6 luni.

Unul dintre copiii care au murit participa la un studiu Pfizer, iar celălalt, la un studiu derulat de ModeRNA. 
Raportarea din sistemul VAERS cu numărul 1255745 furnizează informații despre cazul unei fetițe de 2 ani din Virginia, care a murit la 5 zile după injectare. Datele par a fi introduse de un membru al familiei, care se lamentează că moartea copilului „urma să se întâmple oricum”, repetând, aparent, ce i-au spus „autoritățile” sanitare și adăugând că acestea urmau, probabil, să pretindă că decesul „nu avea nicio legătură cu injecția”. 

Raportarea din sistemul VAERS cu numărul 1261766 conține date despre un băiețel de 1 an din Florida care, după injectare, a suferit convulsii și, după două zile, a murit, scrie Activenews.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top