Copiii, supuși presiunii LGBTQ de la vârste fragede. LEGO a lansat primul set de jucării cu tematică homosexuală

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Lego a  primul său set cu tematică LGBT numit Everyone Is Awesome (Toată lumea e minunată). Setul LGBT+ Lego va conține 11 figurine noi, toate, cu excepția uneia, fără o denumire specifică de gen pentru a „exprima individualitatea”.

We’re super excited to reveal our new set – LEGO Everyone is Awesome! Because we celebrate every LEGO builder #LEGO #EveryoneIsAwesome pic.twitter.com/J7KSz3zWik

— LEGO (@LEGO_Group) May 20, 2021

Matthew Ashton, vicepreședintele departamentului de design la Lego Group și cel care a creat setul LGBT +, a declarat că a creat setul pentru biroul său din compania Lego, pentru că dorea ceva care „să mă reflecte pe mine și pe comunitatea LGBTQIA+ de care sunt atât de mândru și din care fac parte”.

Setul LGBT+ de la Lego are și o arcadă ce imită un curcubeu. Compania a spus că nuanțele dungilor au fost alese pentru a reflecta steagul original Pride, alături de noi nuanțe de albastru deschis, alb și roz care reprezintă comunitatea trans. De asemenea, prezintă și culorile negru și maro pentru a onora diversitatea culorii pielii membrilor din comunitatea LGBT+, potrivit PinkNews.

Compania a precizat că noul set de jucării va fi pus în vânzare începând cu 1 iunie, Ziua Copilului, când debutează și luna pride a comunității LGBT, scrie R3 Media.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top