Corelație de 98 % între vaccinurile Covid-19 și mortalitatea excesivă (Video)

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Gab / Clouthub / VKontakte / GabTV / Rumble


Industria farmaceutică, politicienii și mass-media continuă să ignore efectele secundare masive, consecințele pe termen lung și decesele cauzate de vaccinările Covid 19. Cu toate acestea, la intervale din ce în ce mai scurte, informații vehement ascunse, dar înfricoșătoare și șocante, ajung în atenția publicului. De exemplu, faptul îngrijorător că loturile de vaccinuri nu ajung pe piață într-o calitate constantă și inofensivă. Dimpotrivă, aproximativ 5% dintre vaccinuri provoacă efecte secundare fatale și decese din cauza compoziției lor speciale, astfel încât întreaga campanie de vaccinare Covid 19 este un joc de noroc cu risc ridicat.

Această ruletă rusească a vaccinurilor Covid se reflectă acum și în creșterea masivă a numărului de îmbolnăviri după campaniile de vaccinare, de exemplu în armata americană. Într-adevăr, în rândul soldaților preponderent tineri, numărul de diagnostice de cancer a crescut cu 200% numai în primele 11 luni ale anului 2021. Numărul de avorturi spontane a crescut cu aproximativ 300%, iar problemele neurologice, care pot afecta și piloții au crescut chiar și cu 1.000%. Dar asta nu este tot: oamenii de știință au reușit acum să stabilească o legătură între creșterea anormală a numărului de decese și numărul de vaccinuri administrate.

Citiți mai mult pe site-ul kla.tv.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top