Coșmarul neo-marxist: Copiilor trebuie să li se blocheze pubertatea prin medicamente până își pot decide singuri genul

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Un cunoscut activist transgender a cerut ca tuturor copiilor să li se administreze medicamente blocante ale pubertății până devin capabili să decidă singuri ce „gen” își doresc să aibă.

Lauren McNamara (foto), cunoscută în cercul simpatizanților săi ca „Zinnia Jones”, a declarat luna aceasta că toți copiii ar trebui să aibă posibilitatea legală de a consimți la administrarea de blocante ale pubertății, din moment ce, de facto, ei consimt (!) la „schimbările permanente și ireversibile” care vin în mod natural odată cu pubertatea.

Ea a postat pe Twitter:

„Dacă copiii nu pot consimți la administrarea de blocante ale pubertății, cum pot ei consimți la schimbările permanente și ireversibile care vin odată cu propria pubertate fără o evaluare profesională?”

If children can’t consent to puberty blockers which pause any permanent changes even with the relevant professional evaluation, how can they consent to the permanent and irreversible changes that come with their own puberty with no professional evaluation whatsoever?

— Zinnia, adult demon female (@ZJemptv) December 2, 2020

Activista transgender, care își spune „femeie demon adult”, a continuat afirmând că „incapacitatea de a-și da consimțământul în cunoștință de cauză sau să înțeleagă consecințele pe termen lung este în realitate un argument pentru a pune fiecare persoană «cis» (la care genul corespunde cu sexul biologic) sau «trans» pe tratament blocant al pubertății până ce ea dobândește această capacitate”.

Also, if you don’t understand that use of puberty blockers is *always* followed by undergoing puberty whether natal (discontinuation) or induced cross-sex (continuation) you have no place saying anything about this topic to anyone

— Zinnia, adult demon female (@ZJemptv) December 4, 2020

Comentariile Zinniei Jones vin în urma unui proces din Marea Britanie, în care Keira Bell, o „femeie biologică” de 23 de ani, a dat în judecată o clinică de identitate de gen (!) a Serviciului Național Britanic de Sănătate pentru că i-a prescris blocante de pubertate când avea 16 ani.

Bell, care între timp a regretat că a devenit bărbat, susține că clinica nu a făcut suficient pentru a o determina să-și schimbe decizia și a o împiedica să „tranziteze”.

În dosar, judecătorii au stabilit că „este foarte improbabil ca un copil de 13 ani să aibă competența de a-și da consimțământul la administrarea de blocante de pubertate” și că „este îndoielnic că un copil de 14 sau 15 ani să poată înțelege și să cântărească riscurile și consecințele pe termen lung ale administrării de blocante de puberbate”.

Dar, „în ceea ce-i privește pe adolescenții cu vârste de 16 ani și mai mult, situația juridică este că există presupoziția că au abilitatea de a-și da consimțământul la tratamentul medical”.

Pe Twitter, McNamara susține că pubertatea a devenit „opțională” atunci când tehnologia s-a dezvoltat suficient pentru a „permite o alegere în cunoștință de cauză între pubertatea natală și pubertatea indusă prin hormoni ai sexului opus”.

Potrivit paginii sale de YouTube, McNamara este un comentator american ateu care a „postat numeroase video-uri critice la adresa religiei, în special în ce privește atitudinea acesteia față de persoanele LGBT. Zinnia este deschis transgender și urmează o terapie de substituire hormonală din septembrie 2012”.

„Zinniei i s-a atribuit la naștere identitatea de băiat și prenumele de Zachary Antolak, în 1989, la Chicago”, dar „a devenit conștientă de sexualitatea sa de bărbat gay încă de la cea mai fragedă vârstă”, informează profilul său.

„După ce s-a identificat timp de ani de zile ca bărbat gay, Zinnia a ajuns în cele din urmă, în 2011, la concluzia că este de fapt o femeie trans și a început o relație amoroasă cu prietena sa apropiată, lesbiană, Heather McNamara, devenind mamă adoptivă pentru cei doi copii ai lui Heather. Zinnia se află în prezent într-o relație poliamoroasă cu Heather și cu o altă femeie trans numită Penny.”

Sursa: Evenimentul Zilei

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top