COVID-19 i-a îmbogățit: producătorii de vaccinuri au intrat în topul Forbes al miliardarilor

Romania Info este cenzurat pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe/ Gab / VKontakte / Clouthub / Rumble


Noul clasament Forbes il are in continuare in top pe Jeff Bezos (Amazon), in vreme ce Elon Musk (Tesla) urca pe locul doi.

In ierarhie si-au facut loc si reprezentantii companiilor care au produs vaccinuri anti-Covid sau s-au ocupat de ingrijirea pacientilor infectati.

Este cazul CEO-ului de la Moderna, Stephane Bancel, care ocupa locul 665 in topul bogatasilor lumii, cu o avere estimata la 4,3 miliarde de dolari. El detine 8 la suta din actiunile companiei Moderna, care produce unul dintre vaccinurile anti-Covid de pe piata.

Cu 4 miliarde de dolari in conturi, Ugur Sahin, cofondator la BioNTech, a urcat pe locul 727. BioNTech este compania germana care produce vaccinul impreuna cu Pfizer. Sahin, care s-a nascut in Turcia dar a crescut in Germania, are si 18 la suta dintre actiunile BioNTech.

Cardul de masa Up Dejun iti aduce discounturi de pana la 50% la categorii precum: abonamente de servicii medicale Regina Maria, curierat DPD, card de carburant OMV Petrom, produse de birotica si papetarie Lecom, solutii de digitalizare, tracking GPS flota auto de la iTrack si altele. Obtine oferta AICI!

De asemenea, multi oameni de afaceri chinezi sau indieni, cu bussines-uri in zona de „healthcare” au acumulat averi de 1-2 miliarde de dolari, notează Ziare.com.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top