Cozmin Guşă deslușește tensiunile mondiale: Pandemia a fost creată artificial, înainte de conflictul mondial

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Gab / Clouthub / VKontakte / GabTV / Rumble


Analistul politic Cozmin Guşă susţine că pandemia a fost creată artificial pentru a bulversa societatea şi pentru a îmbogăţi China, în condiţiile în care industria Pharma a făcut bani frumoşi din tratamentele oferite infectaţilor, dar şi din presupusa profilaxie. Guşă spune că resposabili de pregătirea actualului conflict mondial sunt cei care l-au dat jos pe Donald Trump de la președinția SUA.

“Întrebare: CINE-A PUS AMERICA SĂ-L FACĂ MARE PE PUTIN ȘI SĂ PROPULSEZE CHINA?!

Răspuns: TOT CEI CE L-AU DAT JOS PE TRUMP.

Sunt departe de a-l fi considerat pe Trump vreun mare om politic, l-am întâlnit întâmplător acum 25 de ani și impresia deloc pozitivă pe care am avut-o atunci față de el nu mi s-a schimbat între timp. E lesne însă să observăm că în mandatul său America încă era lider mondial și se vorbea pe planetă mai mult despre pace și prosperitate, pe când acum analizăm doar iminența războiului, pandemia, pierderea democrației și a libertăților în lumea euroatlantică.

Citește mai mult pe site-ul Știri pe surse.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top