Cozmin Gușă: Refuz să mă vaccinez! Mulți medici din România au fost sponsorizați de Big Pharma și au făcut ceva pe jurământul lui Hipocrat

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Președintele Federației Române de Judo, Cozmin Gușă, a declarat că nu s-a vaccinat pentru că autoritățile nu au explicat originea virusului Covid-19, despre care spune că este „artificial”.

„Eu am refuzat să mă vaccinez pentru că nu ne-au explicat nici până acum de unde a venit acest virus artificial”, a precizat el la Mădălin Ionescu Show. El a mai adăugat că un alt motiv al reticenței sale este că „Am auzit de multe cazuri de decese la pacienți care au avut covid și apoi s-au vaccinat”

Gușă a precizat că multora dintre medici le este teamă să vorbească despre covid-19, deoarece ar putea să-și piardă sponsorizările din partea companiilor farmaceutice.

„Eu cunosc mulți medici și știu multe lucruri, care altfel, nu se spun public. Pot să vă spun că mulți dintre ei au fost sponsorizați de Big Pharma și au făcut ceva pe jurământul lui Hipocrat”, a spus el.

În ceea ce privește modul de abordare al pandemiei, Gușă a lăudat Suedia, despre care a afirmat că a arătat că are un „sistem politic liber”.

„Suedezii au dovedit neintegrându-se acestui diktat, la fel cum a fost și cel cu recunoașterea lui Biden, că au un sistem politic liber”, a continuat acționarul Realității Plus, notează R3 Media.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top