Crește exponențial numărul de morți de pe urma vaccinării anti-Covid. În Europa e prăpăd: decese în exces în Italia și Marea Britanie, cu miile pe săptămână!

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Gab / Clouthub / VKontakte / GabTV / Rumble


Tot mai multe decese sunt înregistrate in toata Europa dupa masiva campanie de vaccinare, decese care sunt ascunse opiniei publice, desi apar in statisticile oficiale, pentru ca trebuie făcută aceasta statistica dar nu si popularizata. Altfel, ar fi un val de plângeri penale, de cereri si de trageri la răspundere pentru criminalii care au ascuns aceste lucruri prezentând vaccinurile drept sigure si eficiente.

Pe Ziuanews am prezentat mai multe astfel de cazuri de creșteri ale numărului de decese în perioada 2021-2022, adică in campaniile de vaccinare anti-Covid. Multe au fost prezentate pe Youtube de Dr. John Campbell, având un canal de 2,5 milioane de abonați și care și în timpul pandemiei a prezentat statistici foarte interesante.

Citiți mai mult pe site-ul ZiuaNews.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top