Cristian Ivănuță (AUR): Limitarea circulației după ora 18:00 este aberantă. O decizie politică!

Romania Info este cenzurat pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Minds / Gab / VKontakte / Clouthub / Rumble


Deputatul AUR, Cristian Ivănuță, atrage atenția asupra tendințelor dictatoriale ale persoanelor care conduc Comitetul Național pentru Situații de Urgență având în vedere că se introduc noi restricții și se prefigurează schimbarea programului orar de la 22:00 la 18:00.

„Decizia de limitare a circulației după ora 18.00 este una aberantă. Să prezinte Arafat un studiu care arată relevanța unei astfel de deciziei. Românii sunt deja tensionați, stresați de măsurile fără de noimă, iar presiunea în societate crește. Avem nevoie de un sistem medical performant, nu de alegeri politice aberante. Să vină un doctor de renume să explice științific cum ne-ar afecta acest lucru” a declarat Cristian Ivănuță, parlamentar AUR de Iași.

Magazinele ar putea fi închise la ora 18.00, chiar la 16.00, în weekend, iar numărul clienţilor să fie limitat astfel încât pentru fiecare persoană să se asigure o suprafaţă patru metri pătraţi. De asemenea, ar putea fi închise afterschool-urile şi locurile de joacă pentru copii, potrivit noilor reglementari ce urmează a fi introduse în perioada următoare.

Raed Arafat a anunțat că se ia în calcul și schimbarea programului orar de la 22:00 la 18:00 privind limitarea circulației în timpul zilei, scrie 60m.ro.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top