Cristian Terheș: Când îi recomandă să își distrugă sectorul termoenergetic pe cărbune, Timmermans condamnă România la subdezvoltare și dependentă de gaz rusesc

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Gab / Clouthub / VKontakte / GabTV / Rumble


“În timpul acesta, Olanda, țara lui Timmermans, continua să producă energie pe cărbune.”

Totodată, europarlamentar PNȚCD afirmă următoarele: ,,Într-o intervenție pe care a avut-o la o conferință privind energia, Frans Timmermans, comisarul european responsabil cu implementarea utopiei neomarxiste numita <<Green Deal>>, a <<recomandat>> României sa <<renunțe total>> la energia generată din cărbune și sa treacă pe energia <<regenerabila>>, iar tranziția sa se facă prin înlocuirea cărbunelui cu gazul.

<<Trebuie să fim sinceri să spunem că nu există un viitor al cărbunelui>>, a spus Timmermans, deoarece <<cărbunele nu are niciun viitor>>.

<<Sper că România va veni în curând cu un plan de RENUNȚARE TOTALA la cărbune şi modul cum să facă asta şi vă asigur că noi, la Comisia Europeană, vom fi de partea României pentru a putea face ca acest lucru să se întâmple>>, a completat Timmernans.

Evident că birocrații de la Comisia Europeana <<vor fi de partea României>> să-și saboteze sectorul termoenergetic pe cărbune care ii produce în acest moment 20% din energie, pentru ca toți acești birocrați urmăresc în primul rand interesul tarii lor, după cum s-a văzut deja.

Olanda, de unde e Timmermans, de exemplu, a produs în 2018 energie în proporție de 52% din gaz și 27% din cărbune. De ce nu s-a dus Timmermans la el în Olanda sa ceara guvernului lui sa <<renunțe total>> la cărbune de azi pe mâine?”, afirmă Cristian Terheș.

Citește mai mult pe pagina de Facebook a europarlamentarului Cristian Terheș:

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top