Critica teoriei/ideologiei de gen poate fi ilegală conform unui raport ONU

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Gab / Clouthub / VKontakte / GabTV / Rumble


Un nou raport tocmai transmis de secretarul general Adunării Generale a ONU solicită sancțiuni penale împotriva oricui critică teoria genului, orientarea sexuală, identitatea de gen și chiar educația sexuală.

Raportul din septembrie, scris de expertul independent Victor Madrigal-Borloz, care lucrează sub egida Consiliului Drepturilor Omului, susține că există o „reacție” substanțială împotriva progreselor în domeniul drepturilor omului realizate de homosexuali, transgenderi și că această reacție amenință și perpetuează violența împotriva aceste persoane.

Madrigal-Borloz remarcă faptul că această reacție provine dintr-o „creștere abruptă a liderilor politici ultraconservatori și a grupurilor religioase care își folosesc platformele pentru a promova fanatismul, a dezumaniza persoanele … și a încuraja stigmatizarea și intoleranța printre susținătorii și votanții lor”.

Citește mai mult pe site-ul R3Media.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top