Neomarxistul activist Cristian Tudor Popescu, fost jurnalist, comentarii pro-mască și pro-vaccin

Romania Info este cenzurat pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Minds / Gab / VKontakte / Clouthub / Rumble


Cristian Tudor Popescu a venit, sâmbătă seară, cu mai multe precizări după cele două proteste de la București.

CTP intervine după protestele din Capitală.  Gazetarul spune că „rezultatul practic al acestei vânzoleli pe care o vedem pe ecran este un număr.

CTP intervine după protestele din Capitală: Fără mască, fără vaccin și să ne tratăm cu leacul doctoriței-minune de la Maglavit

Mai mult decât atât, CTP spune că la aceste manifestații este vorba de o „propagandă protocronistă, dacopată, începută în anii 70 sub Ceaușescu”.

„Rezultatul practic al acestei vânzoleli pe care o vedem pe ecran este un număr. Numărul de infectări în plus, pe care le va genera ce vedem acolo, toți oamenii aceștia fără mască, băgați unii în alții, vor duce virusul plecând de aici. Se duc unde se duc – în familii, în societate, la locul de muncă.

Cu siguranță, un procent neneglijabil dintre ei vor duce virusul pentru a-i infecta pe alții. Ăsta este singurul rezultat. În rest, aceste proteste nu au în spate o structură politică, nu au soluții, nu propun alternative la actuala guvernare pe care o critică. Actuala guvernare care face destul greșeli în gestionarea acestei pandemii, fără discuție. Dar, acești oameni adunați aici nu au absolut nicio soluție.

Ce propun ei? Păi, propun să nu mai purtăm mască, să nu ne mai vaccinăm și să ne tratăm cu ivermectină și cu leacul doctoriței-minune de la Maglavit.

Să fie amendați în primul rând organizatorii. Există organizatori care au asigurat, când au cerut aprobare, că vor fi doar o sută de persoane, potrivit legii. S-a depășit cu mult acest prag, prin urmare organizatorii sunt cunoscuși, să fie amendați potrivit legii. Nici mai mult, nici mai puțin.

Ceea ce au făcut bine forțele de ordine, este că nu au intrat în coliziune, din câte am văzut eu, cu acești manifestanți, pentru că asta n-ar face decât să-i impulsioneze pe acești indivizi să continue cu lozinca că suntem călcați în picioare, suntem atacați de forțele de ordine ale Guvernului, și așa mai departe. Deci, e bine cum au procedat forțele de ordine, după părerea mea.”, a spus Cristian Tudor Popescu, la Digi 24, potrivit România TV.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top