Cu cine să ţinem, în cazul unui conflict militar ruso-american, disputat în Ucraina?

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Situaţia tensionată de la frontiera „Ţării de la Margine” (U-Craina) ne oferă o radiografie excelentă asupra apartenențelor ideologice ale ziarelor, televiziunilor, posturilor Tv, personalităţilor politice sau ale diverşilor „influenceri„. Se separă apele foarte uşor; cine sunt pro-Rusia şi ar susţine cu drag şi necondiţionat intenţiile expansioniste ruseşti şi cine sunt cei care ar trimite fără nici o remuşcare tinerii români la moarte în numele unei prietenii „seculare” inexistente româno-ucrainene. Iar Ucraina ne dă cu flit, chiar în toiul declaraților noaste de dragoste si nu menționează minoritatea Româneacă de ziua minorităților.

Cu cine să ţinem? Există tabere ?

Observăm cu multă îngrijorare că mulţi români s-au poziţionat fie pro-Rusia, fie pro-SUA, ba chiar au apărut şi indivizi confuzii, poziţionaţi pro-Ucraina ! ! ! Doar pro-România nu se poziţionează nimeni …. doar această poziţie este considerată cu adevărat „tabu”, iar cei care nu fac parte nici din tagma „Pro-Rusia”, nici din cea „Pro-SUA” ajung un fel de paria de care nu vorbeşte nimeni.

Citește mai mult pe site-ul Războiul Informațional.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top