Culisele strângerii de mână dintre președintele Maia Sandu și filantropul Alex Soros

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Gab / Clouthub / VKontakte / GabTV / Rumble


Alexander Soros (35) este moștenitorul imperiului global Soros. În calitate de vicepreședinte al fundației Open Society, cu sediul central în New York și multiple ramificații în mediile politice din peste 100 de țări, Alex Soros deține o putere incontestabilă. Deține puterea venerabilului său tată, încă activ la cei 91 de ani ai săi.

Așa cum arată acum rețeaua globală de ONG-uri (dirijată momentan de George Soros), o putem asimila cu ușurință unei redutabile mega-agenții de informații. N-ar fi deloc surprinzător să aflăm, printr-un concurs de împrejurări, că fundația Open Society a fost  încă de la înființare un produs premium al Central Intelligence Agency (CIA) din Statele Unite. Și că fondurile fundației sunt mai puțin rezultatul ”geniului financiar” al lui George Soros, cât consecința directă a unor transferuri netransparente, strict secrete, din taxele și impozitele americanilor.  

Citiți mai mult pe site-ul Opoziția.

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top