Cum a cauzat Soros o explozie a criminalității în SUA. „Filantropul“ a distrus sistemul judiciar prin pomparea de bani către procurori progresiști

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


În 2016, portalul de știri liberal Politico a raportat despre primele tunuri majore date de George Soros în preluarea sistemului de justiție din SUA și a numit acțiunea drept o „revizuire”.

Milioanele lui Soros începeau să inunde portofelele procurorilor progresiști, dar și celor care se poziționau împotriva acestora și nimeni nu părea să aducă un reproș la această acțiune. Au existat, însă, avertismente că sumele enorme de la un singur oligarh cu opinii radical progresiste asupra societății vor distorsiona peisajul judiciar din SUA.

Totuși, la acea vreme sistemul progresist global se aliniaseră în spatele magnatului, în timpul apogeului bătăliei sale ideologice cu premierul ungar Viktor Orbán, care a urmat invaziei migranților din 2015, migrație finanțată și organizată parțial de Soros. De curând, Viktor Orban „a fost și pus la zid de Uniunea Europeană pentru așa numita lege Stop Soros“.

Citește mai mult pe site-ul R3Media.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top