Cum a fost posibil așa ceva? Milioane de kituri de testare Covid-19 vândute în 2017 și 2018 când boala nu apăruse!

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Covid-19 a apărut în China spre sfârșitul anului 2019. De aceea a fost numită așa, care este un acronim pentru Corona Virus Disease 2019. Datele din „Soluția comercială integrată mondială” arată totuși ceva uimitor: în 2017 și 2018 – cu doi ani înainte de apariția bolii – sute de milioane de kituri de testare PCR au fost distribuite în întreaga lume.

Literalmente sute de milioane de kituri de testare Covid-19 au fost exportate și importate, peste tot în lume, în 2017 și 2018. Sute de milioane! De unde se știa că va aprea un coronavirus periculos si ca urmeaza o pandemie? Singurele referinte la o „viitoare” pandemie le facuseră Bill Gates si Anthony Fauci. Aceste date năucitoare au fost descoperite la 5 septembrie 2020. Au devenit viral în toată lumea de pe social media. A doua zi, pe 6 septembrie 2020, WITS a schimbat brusc eticheta originală „Covid-19” în termenul ambiguu „Kituri de testare medicală”.

Utilizarea termenilor generali nu este însă permisă în comerț, trebuie să fie întotdeauna specifică. Există multe tipuri de truse de testare pentru diferite boli. Faptul că au eliminat specificația „Covid-19”, după ce aceste date au devenit cunoscute la nivel mondial, dovedește că este vorba despre o premeditare, o pandemie planificata cu cel putin doi ani inainte. La început, totuși, au uitat să șteargă un detaliu: partea de jos a paginii web arăta în continuare codul produsului pentru aceste „Kituri de testare medicală: 300215”, care înseamnă „Kituri de testare Covid-19”.

Citește mai mult pe site-ul ZiuaNews.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top