Cum arată primul Mercedes S-Klasse electric, modelul pe care mizează Daimler pentru a rivaliza cu Tesla Model S – (Video)

Romania Info este cenzurat pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe/ Gab / VKontakte / Clouthub / Rumble


Mercedes EQS este noul sedan exclusiv electric al Clasei S, cu care grupul Daimler vrea să dea lovitura pe piaţa auto. Noua berlină electrică de top a companiei va genera profituri „rezonabile” chiar de la momentul lansării, susţine şeful grupului Daimler.

Mercedes-Benz EQS, adică primul Mercedes S-Klasse electric, va debuta peste doar câteva zile. Este vorba despre primul Mercedes-Benz de lux construit pe o platformă dedicată mașinilor electrice.

Modelul EQS este considerat o piatră de hotar pentru grupul german Daimler care a fost criticat pe motiv că a trecut prea lent la fabricarea maşinilor electrice.

Cum arată primul Mercedes S-Klasse electric. Autonomie de peste 700 de kilometri, promisă de Daimler pentru noul model de lux

Primul Mercedes S-Klasse electric va avea o autonomie de 770 de kilometri, depăşind alte modele electrice, aşa cum dă asigurări directorul general al grupului german Daimler AG, Ola Kallenius, într-un interviu acordat publicaţiei Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung, citat de Agerpres.

Mercedes EQS, noul sedan exclusiv electric, va genera „profituri”rezonabile” chiar de la lansare pentru că maşina beneficiază de tehnologie de vârf. Cu toate acestea, oficialii Daimler recunosc că profiturile sunt încă sub nivelul celor generate din vânzarea modelului S-Klasse, care este echipat cu motor cu ardere internă, din cauza costurilor mai ridicate ale componentelor pentru vehiculele electrice.

„Logica rămâne aceeaşi: segmentul de top promite cea mai bună marjă de profit”, a spus şeful Daimler, potrivit sursei citate.

Citește mai mult pe site-ul România TV.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top