Cum arată un oraș împânzit cu 5G și ce nivele de radiații emit asemenea antene

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Asociația STOP 5G Romania, una dintre cele mai active voci care militează pentru reducerea nivelurilor de radiații electromagnice în România, are o postare deosebit de importantă pe una din rețelele de socializare pe care o redăm în cele ce urmează:

„În caz că vă întrebați, așa arată niște antene wireless #5G. Vin într-o grămadă de forme și dimensiuni diferite, dar toate emit niveluri ridicate de #radiații. #conștientizare
Observați cat de aproape sunt instalate de locuințe, de strada, de locurile publice si cat de dese sunt. (fotografiile sunt din zonele împânzite din străinătate).

Dacă nu ne implicăm serios în a petiționa/protesta/cere autorităților locale și centrale să interzică astfel de instalări extrem de periculoase așa vor arata și la noi străzile. De asemenea trebuie verificată proprietatea privată proprie și cea publică cu ajutorul detectoarelor de radiații daca nu sunt instalate si ascunse asemenea mizerii radiative, poate de dimensiuni mai mici dar la fel de nocive.”

Citește mai mult aici.

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top