India are mai puțini morți de COVID-19 decât România interzicând vaccinul Pfizer și folosind Ivermectina, Doxiciclina, Zinc și Vitaminele C si D3

Romania Info este cenzurat pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe/ Gab / VKontakte / Clouthub / Rumble


Ivermectina face minuni în India, țară care iese din epidemie și intră în endemie. Rezultate favorabile au fost demonstrate și în SUA începând din ianuarie, când a fost autorizat tratamentul cu Ivermectină.

Furnicarul lumii a reușit în 6 luni sa devină, din țara cu cele mai multe infectări, una în care Covid-19 devine sporadic. În Delhi rata de infectare a scăzut la 0,31%, iar 90% din paturile de spital stau goale. Centrele de testare sunt la orice colt de stradă. India a distribuit populației medicamente pentru cazuri ușoare. Printre acestea se numără Ivermmectina, Doxiciclina, Zincul, Vitaminele C si D3, se arată într-o analiză publicată de Răzvan Savaliuc în Lumea Justiției.

Satyendar Jain Sunday, ministrul Sanatatii din Delhi – capitala Indiei – metropola care numara peste 11,5 milioane locuitori, a declarat saptamana trecuta: „Faza pandemiei s-a incheiat in Delhi si se pare ca ne indreptam spre faza endemica… Delhi a avut un focar de gripa porcina in urma cu 10 ani, dar inca unele cazuri sunt raportate in fiecare an. Covid-19 nu se va termina complet, dar va trebui sa invatam sa traim cu el” – citeaza publicatia The Indian Express. Endemia inseamna prezenta unei boli infectioase intr-o comunitate, prin aparitii sporadice, acestea putand sa nu dispara niciodata, ca de exemplu – gripa.

India are in prezent cel mai mare numar de persoane vindecate, dupa ce s-a estimat initial ca unul din patru locuitori (25%) a fost infectat cu Covid-19.

Pentru a face o comparatie cu Romania, care dupa un an de pandemie, se pregateste de inchiderea marilor orase unde s-au raportat rate de infectare de peste 8%, in Delhi, oras cu 11,5 milioane locuitori si o aglomeratie de nedescris, rata de pozitivare a ajuns la niveluri extrem de mici, nesemnificative.

Cum s-a ajuns la o asemenea rezultate remarcabile? India a aprobat folosirea Ivermectinei pentru tratamentele de Covid, spre deosebire de Uniunea Europeana care nu recomanda folosirea ei, Romania fiind una dintre tarile care refuza prosteste sa o aprobe, desi alte state europene o folosesc. Romania nu are alta strategie anti-Covid decat vaccinarea in masa, chiar si cu vaccinurile de la Astra Zeneca, oprite de o multime de state europene.

Este de neinteles de ce Romania se opune aprobarii Ivermectinei, desi medici din intreaga lume (SUA, Franta, chiar si Romania) afirma ca da rezultate imediate si spectaculoase.

În SUA, de exemplu, statistica referitoare la decese a început să descrească din ianuarie, după ce a fost aprobată Ivermectina ca tratament pentru bolnavii de Covid-19. Ivermectina nu numai că vindecă bolnavii, dar previne și molipsirea celor din jur.Ivermectina folosita in India ca tratament profilactic a dus la o scadere cu 73% a infectarilor in randul lucratorilor medicali, potrivit unui studiu citat de Journals.plos.org.„Tratamentul profilactic pe bază de Ivermectină a fost testat pe un grup de control de 76 de persoane și un grup de 41 de cazuri. Tratamentul profilactic cu două doze de ivermectină (AOR 0.27, 95% CI, 0.15–0.51) a fost asociat cu o reducere cu 73% a infectării cu SARS-CoV-2 printre lucrătorii medicali. Cei implicați în activități fizice (AOR 3.06 95% CI, 1.18–7.93) pentru mai mult de o oră pe zi erau mai predispuși la a contracta infecția cu SARS-CoV-2. Tipul casnic, cei care lucrează cu oameni cu COVID, cei care au primit tratament profilactic de o singură doză de Ivermectină, cei care au luat Vitamina C sau Hidroxiclorochină nu au fost asociați cu infecția cu SARS-CoV-2”, se arată în studiul citat.

Directorul AIIMS Bhubaneswar, Gitanjali Batmanabane, unul dintre autorii studiului, a spus că, deși ivermectina este folosită ca opțiune off-label de tratament pentru Covid-19 în unele state din India, rezultatele privind eficiența acesteia în prevenirea infecțiilor sunt semnificative.

Vorbind despre acest studiu, Batmanabane spune că, la începutul lunii septembrie 2020, între 20 și 25 de lucrători ai AIIMS pe zi erau testați pozitiv de Covid.Apoi, consultând literatură de specialitate, AIIMS a început să le administreze Ivermectină, pe bază de voluntariat, lucrătorilor medicali – câte două doze într-un interval de 72 de ore. Infectările au scăzut drastic.

„A reieșit că cei care au primit două doze de Ivermectină aveau cu 73% mai puține șanse de a se infecta în următoarea lună. Suntem încrezători că Ivermectina poate fi un instrument eficient care să țină în frâu răspândirea infecției”, a declarat Gitanjali Batmanabane pentru Times of India.

Iată mai jos o hartă descarcată de Luju.ro de pe siteul ivmstatus.com, care monitorizează folosirea Ivermectinei și a altor produse farmaceutice in lume pentru tratarea de Covid 19, cu harta statelor lumii care pana la 15 martie 2021 au adoptat Ivermectina ca medicament anti Covid 19. Se observa ca peste 22% din statele lumii folosesc Ivermectina, iar daca vizitati siteul www.ivmstatus.com veti vedea ca si alte state, dupa modelul Indiei, ofera populatiei kituri de tratament pentru acasa pentru formele usoare si medii, pentru a se evita supraaglomerarea spitalelor, precum si ca cei infectati sa se plimbe printre altii fara sa ia niciun tratament.

Din nefericire, autoritățile române nu fac demersuri eficiente pentru combaterea epidemiei de Covid-19, neștiind altceva decât să carantineze localități și să facă publicitate asiduă, pe bani publici, la vaccinurile genetice de la Pfizer și ModeRNA, precum și la vaccinul AstraZeneca, unul plin de reacții adverse, ca și celelalte de altfel, care în fapt sunt toate produse experimentale cu efecte necunoscute pe termen mediu și lung. „Să nu uităm că nu vaccinul te vindecă de Covid-19, ci medicamentația!”, mai avertizează Răzvan Savaliuc.

Citește mai mult pe site-ul Lumea Justiției.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top