Cum să rămânem în viață în cazul unui război. Un român, unul din cei mai buni instructori în supraviețuire urbană din lume, sfaturi vitale

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Războiul din Ucraina, după părerea multora, inclusiv șefi de stat, iminent, ce ar putea fi declanșat odată cu preconizata invadare de către trupelor rusești a teritoriului acestui stat, urmat, mai mult ca sigur de o implicare directă și a altor state, preponderent membre NATO, a pus pe jar populația din România. Cei mai mulți dintre români, în necunoștință de cauză, fără o cultură în domeniu, majoritatea fără o minimă pregătire militară și cunoșoștințe în domeniu, se tem de consecințe grave asupra vieții lor, inclusiv de o ripostă a Rusiei îndreptată împotriva țării, ca urmare a implicării armatei române în acest conflict. Românii sunt convinși că bazele americane de la Deveselu, locul unde este amplasat scutul antirachetă american, sau baza aeriană de la Kogălniceanu, ar putea constitui eventuale ținte pentru Rusia. De asemenea, și Portul Constanța, obiectiv strategic în Marea Neagră, care va deveni, este de așteptat, zonă de confruntări navale, ar putea constitui un obiectiv vizat de un un atac aerian.

Pregătirea românilor pentru supraviețuire aproape de zero

Mai mult, românii se gândesc chiar și la o invazie terestră, și își amintesc, de altfel, de o declarație mai veche a liderului de la Moscova, care a spus că „dacă își propune, ar putea ajunge la București cu trupele în maxim trei ore”.

Citește mai mult pe site-ul Impact.ro.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top