Cum se explică faptul că cele mai imunizate anti-Covid-19 țări din UE au cele mai multe infectări zilnice? Vezi statisticile bulversante aici:

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


După cum știți cu toții, propaganda pro-vac(c)inare spune că vacksinul este sigur și că te protejează de noile tulpini (scuzați mutilarea cuvintelor, dar motoarele inteligente de pe internet te vânează dacă pui sub semnul întrebării propaganda de care vorbesc).

Dar atunci cum se explică faptul că cele mai imunizate țări din UE sunt și cele care au rata cea mai mare de infectare zilnică?

Prin comparație, țări precum Bulgaria sau România au cea mai mică rată de înțepare din UE dar sunt și cu cea mai mică rată de infectare zilnică.

În pofida întregii propagande, am putea să concluzionăm că lucrurile sunt legate organic?

Că dacă imunizarea este cea care te protejează, nu ar trebui ca exact țările cele mai imunizate să aibă și cea mai mică rată de infectare? Așa ar fi logic, nu-i așa?

Dar haideți să vă prezint datele statistice și trageți singuri concluziile.

Datele statistice cu procentul de imunizare sunt din urmă cu o lună (deci între timp procentul de imunizați a crescut), în timp ce datele statistice cu numărul de infectați sunt de ieri și de alaltăieri:

MAREA BRITANIE: 75% – imunizați cu cel puțin o doză. Situația infectării: 31 iulie – 26.033 de noi infectați;  01 august – 24.470 de noi infectați.

FRANȚA: 63,6% – imunizați cu cel puțin o doză. Situația infectării: 31 iulie – 23.471 de noi infectați;  01 august – 19.600 de noi infectați.

ITALIA: 67,4% – imunizați cu cel puțin o doză. Situația infectării: 31 iulie – 6.512 de noi infectați;  01 august – 5.321 de noi infectați.

OLANDA: 73,3% – imunizați cu cel puțin o doză. Situația infectării: 31 iulie – 2.925 de noi infectați;  01 august – 2.304 de noi infectați

Prin comparație:

BULGARIA: 17% – imunizați cu cel puțin o doză. Situația infectării: 31 iulie – 182 de noi infectați;  01 august –  94 de noi infectați.

ROMÂNIA – 30% – imunizați cu cel puțin o doză. Situația infectării: 31 iulie – 156 de noi infectați;  01 august – 152 de noi infectați.

Mai departe, trageți voi concluziile…

Surse pentru statistici – Hotnews: https://www.hotnews.ro/stiri-international-24903533-diferente-mari-privinta-vaccinarii-tarile-procentul-cel-mai-mare-este-belgia-cel-mai-mic-bulgaria-romania.htm  Worldometers: https://www.worldometers.info/coronavirus/

Sursa: daniel-roxin.ro

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top