Dacia Jogger – primele impresii după ce ne-am întâlnit cu noul model ce va fi produs la Mioveni

Romania Info se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact direct cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Gab / VKontakte / Clouthub / Rumble


Dacia Jogger va fi produsă la Mioveni şi devine primul model al constructorului român din segmentul compact. Un break cu 7 locuri şi gardă la sol de 20 cm care se poziţionează între Dacia Sandero şi Dacia Duster.

Oricât de mult ne pricepem noi la toate, înainte de a conjuga nişte verbe, să pornim la drum de la nişte date concrete. Dacia Sandero a devenit cel mai bine vândut model la nivel european. Da, asta înseamnă că modelul Sandero se vinde mai bine decât… VW Golf 8… spre exemplu.

Acestea fiind spuse, putem considera această performanţă ca pe o validare a politicii de modele Dacia. Cu alte cuvinte… oamenii aceştia de la Dacia se pare că se pricep… în ciuda unui pomelnic nesfârşit de sfaturi pe care-l primesc zilnic de la atâţia specialişti prezenţi pe reţelele de socializare.

Dacia, ca parte a Group Renault, va rămâne o marcă cu modele accesibile, dar aşa cum au demonstrat recent lansatele Logan şi Sandero… accesibil nu mai este sinonim cu low cost. Adică enorm de multe compromisuri pentru a menţine acel preţ extrem de redus.

Unul din primele succese Dacia a fost Logan MCV, şi în timp s-a acumulat un fel de nostalgie în piaţă. Chiar dacă a doua generaţie MCV a plusat cu versiunea Stepway, faptul că nu a fost oferit şi în versiune cu 7 locuri parcă a şters nemeritat din atuurile sale.

Citește mai mult pe Adevărul.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top