Dan Bittman: Cifrele, nu vorbele, arată că nu a fost nicio pandemie. Totul e din condei făcut, hai mă, ce naiba!

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Artistul Dan Bittman a declarat că declararea pandemiei nu a fost susținută de cifre, totul fiind „din pix”.

„Pandemia nu poate să existe pe vorbe. Pe cifre, da. Și acestea spun că nu a prea fost. În România, s-au infectat un milion și ceva și s-au vindecat 1,45 milioane. S-au vindecat”, a spus el la Marius Tucă Show.

El s-a arătat sceptic și-n privința noilor valuri anunțate de către autorități.

„Că vine valul 3, 4, 5, e o aberație. Noi ne luptăm cu o chestie invizibilă, iar unii ne dau telefon și ne spun: vedeți că peste două luni vine. De unde știi tu că vine? Totul e din condei făcut, hai mă, ce naiba!”, a explicat artistul.

Bittman suspectează că va urma o nouă perioadă de restricții, dar a spus că nu o va mai accepta și va protesta în fața Guvernului.

„Ei ne-au pregătit toată vara. Acum ne pregătesc, pentru că peste două luni ne închid iar. Mai au ceva de vândut? E al doilea an de pandemie și tu nu ți-ai dublat numărul de paturi?

Eu voi protesta în fața Guvernului și cine va dori să facă la fel, îl rog s-o facă”, a menționat el la emisiunea lui Marius Tucă, scrie R3 Media.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top