Dan Diaconu – Petiția: întrebări și răspunsuri

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Vă ofer mai jos câteva răspunsuri la problemele ridicate până acum. Vă rog citiți-le pentru a vă clarifica eventualele neclarități și apoi acționați! Rețineți: e nevoie mai mult ca oricând de acțiune! Fără acțiune suntem oi! Și-acum să trecem la treabă.

1. Care-i justificarea acestei petiții? La ce e bună?

Vedem toți că, în ciuda asigurărilor date de politicieni, teroarea certificatului de „bună purtare sanitară” este pe cale să devină realitate. Odată intrat în viața noastră nu va mai fi scos și tocmai aici e principala problemă: absolut tot ceea ce înainte era liber și natural, de-acum devine subiect al diverselor interdicții. Este doar primul pas către instaurarea unei tiranii groaznice. 

Ce face petiția? În primul rând obligă autoritățile să ofere un răspuns și, de asemenea, îi obligă pe oficialii aflați vremelnic în funcție să-și asume răspunderea asupra operațiunii. La ora actuală nimeni nu are răspunderea asupra eventualelor efecte secundare ale procedurii medicale experimentale care e pe cale să devină obligatorie! Astfel, în cazul în care apar probleme, autoritățile se șterg pe mâini spunând că „vaccinarea e voluntară”. Petiția îi obligă pe cei cărora le este adresată să își asume răspunderea sau, dacă n-o fac, vă oferă un temei pentru a vă câștiga drepturile de liberă circulație în instanță.

Citește mai mult pe site-ul Trenduri Economice.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top