Dan Puric acuză: Aceşti oameni care ne conduc sunt aleși din străinătate. Cred că sunt măsurați!

Romania Info se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact direct cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Gab / VKontakte / Clouthub / Rumble


“Gândiţi-vă că România nu mai este coɴᴅusă din interior de mult. Aceşti oameni sunt aleşi din străinătate. O mână de oameni care sunt anafectivi. Cred că sunt măsuraţi. ”Îl atinge şi nu-l doare”. Aaa, dacă îl atinge personal, da.

Dar pe el nu-l doare ţara. Între cele două ʀăzʙoᴀιᴇ mondiale sau pe vremea lui Alexandru Ioan Cuza am avut, şi noi, oameni responsabili la conducere. Sigur, au fost şi multe lepre. Dar am avut mari oameni politici care şi-au dat demisia, care au avut probleme de conştiinţă.

De pildă, Alexandru Marghiloman (fost prim-ministru al României, n.r.), care s-a dus să semneze tratatul de pace de la Buftea (cu Imperiul German şi Austro-Ungaria, n.r.) şi toţi l-au făcut тʀăᴅăтoʀ. El s-a expus, s-ᴀ נᴇʀтғιт pentru România. Pe urmă şi-au dat seama.

I-aţi văzut pe ăştia că sᴇ נᴇʀтғᴇsc? Lăsaţi bogăţiile ţării, ăştia au vândut suғʟᴇтuʟ acestei ţări.

În criză vezi, cu adevărat, personalitatea unui om. Ăştia aruncă pe fereastră tot. Se scufundă corabia şi ei aruncă bătrâni, tineri, mame, copii, idealuri, tradiţii. Biserica. Numai ei să rămână.

Spuneaţi înainte de emisiune de ”actori politici”. Zicea ”Bibanu” (actorul Dem Rădulescu, n.r.): ”Dragă Puric, dacă n-ai Hamlet, nu pui Hamlet!”. N-ai Laurence Olivier, nu poți să pui paznicul de la poartă.

La noi, nu mai este Vraca (George Vraca, actor român, n.r.), este luat unul de pe stradă, de cea mai joasă calitate, şi ăla nu ştie să decline existențial ”A fi sau a nu fi”. Ălă zice: ”Să мO͙ᴀʀă мᴀмᴀ! A avea sau a nu avea! Mă îmbogăţesc sau nu”.

Este în altă zonă ontologică. Au alte reflexe, nu-i vedeţi? După dezastrul din spital, să rămână după o femeie cᴀʀʙoɴιzᴀтă o cruciuliţă şi tu să de duci la ski? Eu n-aş fi putut în viaţa mea. E o stare de doliu. În creştinism suferinţa este o stare eclezială, o împărţim…

Beria, ministrul de interne al lui Stalin, a spus: ”Vreţi să conduceţi un popor? Opriţi orice iniţiativă particulară. Orice judecată proprie. Opriţi sentimentul religios, pentru că nu vor mai avea frică de tine!”.

De ce se stopează orice iniţiativă românească, mai ales acum? Chiar aşa suntem? Un popor de cretini care nu putem produce nimic?”, a spus actorul, la ”Exces de putere”, la Antena 3.

Actorul Dan Puric a reluat ideea conform căreia țara este coɴᴅus prin oameni impuşi din afara ţării şi că iniţiativele româneşti sunt descurajate şi minimalizate, pentru a accentua supunerea cetăţenilor şi a limita posibilităţile de ᴇмᴀɴcιᴘᴀʀᴇ, scrie newsfloe.com.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top