Dan Puric despre pandemie: S-a dat ordin să se termine / Despre vaccinarea copiilor: Abator pentru copii (Video)

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Eseistul, regizorul și actorul Dan Puric a spus că „s-a dat ordin să se termine” cu pandemia și că s-a creat un „conflict nefiresc între bieții oameni care s-au vaccinat și bieții oameni care nu s-au vaccinat, tot din varii motive”.

Invitat la Antena 3, la emisiunea lui Răzvan Dumitrescu, Dan Puric a mai afirmat că vaccinul nu asigură imunitate.

„În primul rând, s-a creat un conflict nefiresc între bieții oameni care s-au vaccinat și bieții oameni care nu s-au vaccinat, tot din varii motive. Dacă ai o minte limpede și responsabilă, din punct de vedere medical, epidemiologic, nu faci așa ceva, în contextul în care știi că vaccinul nu asigură imunitate, în contextul în care știi că un om vaccinat poate să transmită în continuare, deci astea sunt date obiective”, a continuat scriitorul.

Dan Puric a mai zis că senzația pe care a avut-o în ceea ce privește campania de vaccinare „a fost de abator național, iar acum urmează abator pentru copii.

Când spui „veniți ca la abator și vaccinați-vă copiii”, nu e doar iresponsabilitate”, a adăugat scriitorul.

În ceea ce privește spoturile realizate de Guvern pentru promovarea vaccinului,  Dan Puric a afirmat:

„Tot ce-ați văzut acolo sunt celule care au luat-o razna. Pe bani europeni, pe infirmitate mentală și sufletească. Ce e mai important: un vaccin sau imunitatea?

De ce au blocat medicamente care și-au dovedit eficiența? De ce la noi s-a spus: „tratați-vă numai cu asta”? ”, a întrebat el.

Artistul crede că s-a creat artificial un conflict între cei care s-au vaccinat și cei care nu s-au vaccinat și în curând se va ajunge la violență.

„Am prieteni care s-au vaccinat. Nu se acuză vaccinarea în sine. Ci ordinăria politică vaccinați vs nevaccinați.

Reacțiile vaccinaților împotriva nevaccinaților vor ajunge violente.”, a mai declarat el la Antena 3.

Sursa: R3 Media

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top