Dana Budeanu a explodat după decizia CNA privind filmele din comunism: Începe cancel culture şi la noi

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Dana Budeanu a luat foc după ce CNA a recomandat televiziunilor din România să marcheze filmele din comunism cu atenţionare care să avertizeze publicul că informaţiile prezentate ar putea să nu fie veridice. Dana Budeanu spune că de fapt acesta e primul pas înspre fenomenul de anulare a moştenirii culturale de ţară şi cere PSD să intervină prompt.

„ALOOOOOOO PSD!!!!!!!!!!!!!!!!

NETERMINATII ZBURDA LIBER!!!

ALOCATI DOI-TREI CARE STAU DEGEABA, SA SE OCUPE N FORTA DE ASTIA!!!!

RAPID SI MEGA URGENT!!!!!!!

Agitație mare stîrnită ieri în presă de informația că CNA obligă televiziunile să marcheze filmele din comunism, ca să știe lumea că nu erau obiective și ancorate în realitate. O prostie sinistră, au decretat numeroși observatori de bună credință. Doar că lucrurile s-ar putea să stea mai rău decît se prezintă. În fapt, să asistăm la debutul, la noi, al teribilului fenomen planetar cancel culture. Și nu pe mîna CNA, ci a neomarxiștilor de la USR. CNA a emis ieri o recomandare – deci nu o obligație – pentru radiodifuzori ca, în cazul difuzării unor producții cinematografice românești realizate înainte de anul 1989, să opteze pentru mențiunea plasată pe ecran ”Film realizat în perioada comunistă, în care difuzarea era condiționată de o viză a cenzurii” sau „Film realizat în perioada comunistă, în care funcționau cenzura și propaganda de stat”. Sau să difuzeze la pachet cu filmul o emisiune cu invitați care să explice publicului cum era cu cenzura în comunism. Astfel ca lumea să nu înghită nemestecat propaganda mincinoasă din filme.

Citește mai mult pe site-ul Știri pe surse.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top