Dana Budeanu: Întoarcerea la omul primitiv

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Gab / Clouthub / VKontakte / GabTV / Rumble


China se joacă pentru moment cu sufletele consumatorilor occidentali. Epoca consumerismului își va arată limitele și oamenii vor deveni primitivi. Bătaia la raft și la benzinărie va fi o realitate distopică în anumite state din lume. Putin și Xi nu sunt atât de nebuni pe cât vrem noi să credem, sunt mult mai cinici și inteligenți decât ne imaginăm. Alături de America au redesenat marea resetare până la cele mai mici detalii. Tot ceea ce vedem în ultimii doi ani, de la mascaradă medicală la cea militară, este un scenariu pregătit minuțios.

Brusc peste noapte, Omicronul și mucii fac ravagii în China. Dacă în România mâncăm mici și bem bere liniștiți cu Omicron lângă, în China pericolul este imens. Realizând hilarul situației, trebuie să deschizi ochii și să te uiți după perdeaua de fum. Prima întrebare care îți vine în minte este de ce Shanghai? Îți răspund pe loc. Portul logistic din Shanghai se ocupă de 20% din fluxurile comerciale internaționale ale Chinei. Prin închiderea lui, lanțurile de aprovizionare au sărit în aer și de aceea vezi companii, precum Amazon sau Adidas, care plâng că niște copii după componente sau produse. Dacă trecem să îi analizăm pe cei care depind de materiile prime din China, vom vedea o lista lungă de CEO cu avc-ul pe drum. Winter is coming!

Citiți mai mult pe site-ul Știri pe surse.

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top