Dana Budeanu: Toți artiștii sunt contactați zilnic de autorități pentru a influenţa populaţia să se vaccineze (Video)

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Dana Budeanu a comentat în cadrul emisiunii „Sinteza Zilei” realizată de Mihai Gâdea la Antena 3, modul în care autorităţile ar fi început să solicite sprijinul artiştilor care interpretează muzică lăutărească şi manele pentru a încuraja românii să se vaccineze.

Creatoarea de modă Dana Budeanu a precizat că acest demers este o greşeală pentru că audienţa artiștilor care interpretează muzică lăutărească sau manele nu se lasă păcălită, mai ales că această categorie a fost puternic marginalizată şi criticată ani de zile.

„Toți artiștii sunt contactați vehement zilnic de reprezentanții autorităților. Artiștii de manele, artiștii care interpretează muzică lăutărească, poate merge domnul Barna și la cei care interpretează muzică populară. Se încearcă angrenarea lor în „influence-reala”  aceasta pe vaccin.

Este o greșeală imensă pentru că publicul lor  este adevărat de aceea este din fericire, nu neapărat că ne plac sau nu manelele.

Nu putem face abstracție de o nație, după cum se observă, nu putem să facem abstracție de caracteristicile unei nații, de definiția unei nații.

Noi suntem un popor creștin practicant, extrem de credincios, extrem de atașat de biserică. Suntem un popor de parveniți, în același timp, în marea majoritate a celor care ajung la un anumit nivel intelectual și financiar dar care, atunci când nu îi vede nimeni, ascultă manele.

Așadar fac parte din cei 99%, așa neasumați cum sunt. Suntem un popor, zic eu, adevărat de aceea nu sunt înscriși majoritatea la vaccin.

Ei cred că vaccinul este prost! Cine este prost? Ăla care nu se înscrie sau ăla care i-a explicat, sau ăla care şi-a bătut joc de om, sau ăla care a flegmat pe toate valorile omului asta, fie și manelele.

Ai discriminat acești oameni ani de zile şi acum ai nevoie de ei. Aceștia trăiesc în adevăr, așa acolo fără bani, fără nimic își trăiesc sufletul”, a spus Dana Budeanu la Antena 3.

Referitor la solicitarea sprijinului bisericii în campania de vaccinare, Dana Budeanu a subliniat că „în momentul în care un preot își depășește atribuțiile pe care le are, nimeni nu îl mai crede și autorităţile nu înțeleg asta pentru că sunt disperați”, relatează Antena3.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top