Danemarca reintroduce certificatul verde după două luni de pauză, din cauza numărului mare de cazuri Covid-19 deși 87% sunt vaccinați

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


După aproape două luni fără restricții, Danemarca reintroduce permisul de sănătate din cauza creșterii puternice a numărului de cazuri Covid-19, anunță prim-ministrul Mette Frederiksen. „Comisia pentru Epidemii a recomandat guvernului să clasifice Covid-19 drept ‘o boală care amenință societatea’ și să reimpună permisul de sănătate. Guvernul va urma această recomandare”, spune ea.

Explozie de cazuri

La sfârșitul săptămânii trecute, autoritățile sanitare au avertizat asupra riscului de supraaglomerare a spitalelor din cauza „Covid-19, gripei și a altor boli infecțioase”.

Luni, pentru a cincea zi consecutiv, au fost raportate peste 2.000 de cazuri noi în statul nordic cu 5,8 milioane de locuitori, unde 36 de persoane sunt internate la terapie intensivă.

Citește mai mult pe site-ul SmartRadio.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top