Dârele chimice (chemtrails) nu mai sunt o conspirație. Se vorbește și la meteo despre asta (Video)

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Teoria dârelor chimice (după en. chemtrailchemical trail) sau a dârelor morții susține că unele dare ce par a fi dâre de condens lăsate de aeronave militare si civile, dar mult mai persistente decât în mod normal, conțin agenți chimici sau biologici pulverizați în mod deliberat la altitudini mari, în scopuri care nu trebuiesc divulgate publicului larg, în cadrul unor programe clandestine conduse de către oficiali guvernamentali. O versiune populară a acestei teorii susține că unele avioane militare si civile pulverizează elemente chimice, în special aluminiu si bariu, ca o metodă a geoingineriei, în scopuri precum întârzierea încălzirii globale.

Deși până nu de mult subiectul era considerat o teorie a conspirației, documente și mărturii recente au arătat că procesul de geo-inginerie aplicat planetei este unul real. Recent subiectul a ajuns să fie discutat chiar în cadrul buletinelor meteo de la o televiziune din Australia.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top