Datele celor care au făcut teste rapide Covid-19 au ajuns la o organizație apropiată de Vlad Voiculescu și USRPLUS

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Gab / Clouthub / VKontakte / GabTV / Rumble


Toate datele personale ale celor testați cu test antigen rapid pentru COVID-19 – nume, prenume, CNP, e-mail, adresă, număr de telefon – au ajuns la un ONG, Geeks for Democracy. Dezvăluirea a fost făcută la Antena3, la emisiunea Sinteza zilei.

”Când ne dăm datele personale, când suntem testați, avem deplină încredere că ele vor ajunge în instituțiile statului, care nu vor folosi datele respective în interes personal sau să ajungă în altă parte. (…) Eu m-am testat de foarte multe ori. Sigur, m-am testat ori cumpărând teste și neraportând acest lucru, alteori m-am dus la spital sau am făcut teste care au ajuns la instituțiile statului”, a precizat Mihai Gâdea.

Pe vremea când Vlad Voiculescu era la Ministerul Sănătății, acesta a făcut un protocol cu un ONG – Geeks for Democracy – să realizeze o aplicație și toate datele persoanelor care se testează să fie băgate, prin acea aplicație, într-o bază de date. În același timp, Vlad Voiculescu a apelat și la STS, cărora le-a solicitat să le dea un server. STS-ul le-a dat server-ul și le-a spus că le dă și aplicația, pe care s-au oferit să o realizeze tot ei.

Citește mai mult pe site-ul Știri pe surse.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top