De câţi morţi mai e nevoie, ca să se termine plandemia?

Romania Info se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact direct cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Gab / VKontakte / Clouthub / Rumble


Ţineţi minte nenumăratele scene din filme, în care, pentru a ascunde un omor, personajele sunt nevoie să ucidă nu ştiu câţi oameni, cu speranţa că o să se salveze şi adevărul va rămâne neştiut? O moarte se voia mascată prin alta, într-un şir aproape fără sfârşit. Aşa se întâmplă acum, în cazul nebuniei cu Covid-19.

Pe această logică, ca să se întreţină isteria, ca în vechile întreceri socialiste, se inventează în întreaga lume fel de fel de tulpini ale virusului, una mai agresivă decât cealaltă, care se spune că se reped asupra omenirii într-un iureş nefast. Politicienii nu-s în stare să recunoască faptul că au greşit blocând ţările, distrugând economiile şi limitând libertăţile cetăţeneşti. Cum să-şi asume eroarea, ceea ce ar atrage şi eventuale răspunderi penale şi civile în numele lor?

Aparent, suntem într-o situaţie aproape fără ieşire, în cadrul democratic. Tensiunea socială creşte cu fiecare oră, oamenii devin conştienţi că sunt traşi pe sfoară. Mânia se acumulează. Falsitatea vieţuieşte în comunicările oficiale, e o mascaradă lipsită de jenă. Spitalele au fost transformate, din aşezăminte ale vindecării, în unele unde moartea e propagată pe bandă rulantă.

Să ne oprim la ceea ce este la noi în ţară – suntem la discreţia golanilor în regimul stărilor de alertă.

În prezent, în loc să relaxeze situaţia, fiindcă populaţia s-a săturat de covido-prostie, iar restricţiile şi-au dovedit ineficienţa, cei de la guvernare strâng şurubul. Limitează circulaţia liberă până la orele 22:00 şi le impun hotelierilor să nu mai cazeze peste 70% din capacitate. Sărbătorirea normală a Paştelui este în pericol.

Indivizii aceştia nu înţeleg de vorba bună, raţională şi de manifestaţiile paşnice, ştiu numai de frică, de perspectiva de-a lua o bâtă în cap. Şi o merită.

Câţi morţi, cu Covid-19, fabricaţi mai sunt necesari actualului eşafodaj politic, până să se năruie, conform R3 Media.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top