De ce insistă autoritățile să vaccinăm copiii (Video)

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Gab / Clouthub / VKontakte / GabTV / Rumble


Sute de experți epidemiologi susțin că în cazul vaccinării copiilor, riscurile depășesc beneficiile. În plus, părinții au văzut că nu au de ce să se teamă. Cu foarte mici excepții, copiii trec ușor prin boală. Statistica oficială ne ajută să ne formăm o imagine corectă. La categoria de vârstă 5-11 ani, mortalitatea tinde spre zero. Este un fapt dovedit, nu o conspirație. Specialiști din țări ca Marea Britanie, Suedia sau Danemarca, au refuzat să dea undă verde vaccinării copiilor.

Au explicat și de ce. Cu argumente științifice, nu cu presupuneri sau cu citate din Biblie. În România, experții noștri au lăsat deoparte orice temeri. Doctorii Gheorghiță, Arafat și Rafila au pus înainte de orice interesele comerciale ale producătorilor. Nu și-au exprimat, în niciun moment, vreo rezervă față de vaccinarea copiilor. De altfel, în cazul unor reacții adverse grave, atât Big Pharma, cât și statul român împreună cu medicii sus-numiți, sunt exonerați de orice responsabilitate. Sunt protejați în raport cu Justiția.

Citește mai mult pe site-ul Opoziția.net.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top