De ce tac medicii din România? Dr. Răzvan Constantinescu ne dezvăluie realitatea sinistră din interiorul sistemului medical

Romania Info se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact direct cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Gab / VKontakte / Clouthub / Rumble


Notă mea introductivă: Mesajul pe care autoritățile medicale coordonate de penibilii Arafat și Voiculescu îl transmit populației este acela că suntem într-o situație disperată. Paturile de la ATI sunt ocupate și nu mai e unde să îngrijești bolnavii. Motiv pentru care ne restrâng tot mai mult drepturile civile!

Care este realitatea? Păi, după cum spunea medicul Răzvan Constantinescu, aseară, într-o emisiune TV, paturile de la ATI au fost mai tot timpul ocupate de bolnavi, înainte de Pandemie, Cu alte cuvinte, nu e o mare diferență între ce se petrece acum și ce se petrecea în urmă cu 2 ani la ATI, din acest punct de vedere.

Diferența uriașă este aceea că, în rest, spitalele sunt mai mult goale, autoritățile limitând drastic dreptul la tratament a celor care au boli cronice, boli grave, dar nu sunt și bolnavi de Covid. Realizați ce situație sinistră?!

Suntem intoxicați zilnic cu statisticile MORȚILOR DE COVID (cărora nu le face nimeni autopsie ca să se dovedească clar că, într-adevăr, chiar au murit de Covid), suntem intoxicați zilnic cu statisticile NOILOR INFECTAȚI, în condițiile în care testele dau procente mari de eroare și „citesc” și alte gripe drept Covid (că de aia a cam „dispărut” GRIPA din România în ultima vreme) și, pe baza acestei cosmetizări a realității, autoritățile provoacă nenumărate morți colaterale – ale bolnavilor care nu se mai pot trata.

Dar, pentru a înțelege mai bine ce se petrece în spitalele României în epoca lui Iohannis, Cîțu, Arafat, Voiculescu, Rafila sau Streinu-Cercel, să citim ce ne-a dezvăluit medicul Răzvan Constantinescu într-o postare făcută ieri, pe pagina sa de Facebook:

„De ce tac medicii din România??

Te duci dimineață la serviciu și vezi că, în loc de 150 de pacienți, cum erau de obicei, în clinică sunt 14. Sunt mai mulți doctori decât pacienți. Unii se maimuțăresc în costume de scafandri spațiali, alții privesc pe fereastră, spre pustietatea însorită de afară. Pe culoarele spitalului și prin saloane bate vântul, la fel ca prin conștiințele noastre.

Știi că iei salariu absolut degeaba, iar mulți dintre foștii tăi pacienți tocmai au fost dați afară din serviciu. Alții te sună plângând că le este rău. Le spui că nu-i poți vedea decât dacă vin cu sirena ambulanței și nici atunci nu este sigur. Vezi toate astea și, totuși, nu te duci peste jurnalişti, în platou, să le dai cu manipularea în cap?!

Ai rostit cândva un jurământ??… Ce mai este necesar să se petreacă pentru ca să îl respecți??”.

Dr. Răzvan Constantinescu, medic primar medicină internă și gastroenterologie la Institutul de Gastroenterologie și Hepatologie Iași”

Din păcate, mulți, prea mulți medici nu au conștiință. Că dacă ar avea, s-ar încheia și cu nebunia pe care o trăim!

Sursă: daniel-roxin.ro

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top